Comfort komt ook voort uit goede lakens

We verdienen het allemaal om in goede lakens te slapen, zonder ver te hoeven zoeken en zonder de bank te breken. Uw lakens opnieuw het hoogtepunt van uw nachten maken en het ultieme plezier beleven van ‘s avonds tussen de lakens te kruipen, dat is de missie van Bonsoirs.

Ongelooflijk zachte lakens voor de juiste prijs

Onze waarden

Een keuze uit
nobele materialen

Bij Bonsoirs sublimeren we 100% langvezelig katoen. De lange vezels garanderen niet alleen een ongelooflijke zachtheid, maar gaan ook langer mee. Al onze materialen zijn gedurende talloze nachten getest en garanderen u een heus 5-sterrencomfort.

Lees meer over de materialen

Travailler avec les meilleurs tisseurs

Notre quête des meilleurs ateliers a porté ses fruits. Après 6 mois de recherche intense dans 7 pays, une quarantaine d’échantillons réceptionnés, au moins 1043 touchés tests qualité, des centaines de nuits d’essais, nous avons trouvé la combinaison parfaite, celle pour passer des Bonsoirs. Nous travaillons directement et sans intermédiaire avec les meilleurs fabricants pour vous proposer du linge haut de gamme à un prix juste.

Schone groei.
Net als de was.

In tegenstelling tot de traditionele markt voor beddengoed, en in overeenstemming met zijn waarden, gaat Bonsoirs nog een stapje verder zonder te overdrijven. Met de oprichting van Bonsoirs, hebben we de gok genomen om kostbare tussenpersonen te omzeilen om zo controle te hebben over de hele waardeketen, van het textielontwerp van onze producten tot de distributie ervan via onze website. Een eerlijke vergoeding en de ontwikkeling van onze leveranciers en het team van Bonsoirs is onze prioriteit.