Droom je van een matrastopper maar twijfel je tussen verschillende modellen?
Het is zo eenvoudig als Bonsoirs!


Stap 01. Traditie of innovatie? Dat is de vraag!   

De innovatieve matrastopper

De "memory foam" matrastopper, gemaakt van synthetisch materiaal (latex of schuim) wordt over het algemeen aanbevolen voor mensen met rugpijn of problemen met de bloedcirculatie. Het nadeel van dergelijke synthetische matrastoppers? In tegenstelling tot natuurlijke matrastoppers houden ze erg veel warmte vast. Dus vermijd dit materiaal als je 's nachts last hebt van opvliegers of als je in een gebied woont waar het erg warm kan worden! Andere problemen? De synthetische matrastopper is vaak erg zwaar, waardoor hij moeilijk is op te bergen, te verplaatsen of om te draaien.

De traditionele matrastopper

Als je op zoek bent naar een goede matrastopper die lang meegaat, zacht is, met een goede vulling, en toch licht en ademend is: dan zal je vast houden van de natuurlijke matrastopper! Gelieve er wel rekening mee te houden dat, zelfs als de topper van natuurlijke veren en dons anti-mijt is, het niet is aanbevolen voor mensen met zware allergieën. Voor de rest is de natuurlijke matrastopper veel resistenter dan de synthetische en gaat hij dus langer mee. Zodra je je natuurlijke matrastopper hebt geprobeerd, zal het je bondgenoot voor het leven zijn!

Le Surmatelas Bonsoirs

Ik ontdek de Bonsoirs matrastopper >


Stap 02. Wat is de ideale dikte van een matrastopper?


Een dikkere matrastopper staat niet noodzakelijk synoniem aan betere kwaliteit. Wees ervan bewust dat een matrastopper over het algemeen gemiddeld 4 cm dik is, wat de topper vrij omvangrijk maakt en daardoor kan het lastig kan zijn om het te onderhouden, uit te schudden of om te draaien ... Daarom raden wij je aan om te kiezen voor een dunnere topper, maar met een kwalitatieve vulling, zoals de Bonsoirs matrastopper die niet meer dan 2,5 cm dik is. Dunner dan de meeste matrastoppers, maar wél van topkwaliteit en met een hoogwaardige vulling!

 

Le Surmatelas Bonsoirs


Ik ontdek de Bonsoirs matrastopper >

 

Stap 03. Waarom kiezen voor een matrastopper met natuurlijke vulling?

Natuurlijk dons is vaak het beste compromis tussen high-end comfort, materiaal dat lang meegaat en een ethische benadering. Dat is de reden waarom de Bonsoirs matrastoppers volledig worden vervaardigd in Frankrijk van dons (30%) en veren (70%). De perfecte mix om thuis te slapen zoals in een 5-sterrenhotel …

 

Le Surmatelas Bonsoirs


Ik ontdek de Bonsoirs matrastopper >Stap 04. Beknibbel niet op de details en afwerkingen van je matrastopper!

Het is de final touch die het verschil maakt: de afwerkingen zorgen ervoor dat je matrastopper zo goed als nieuw blijft en een lange tijd meegaat! Ons Franse atelier dat al meer dan 100 jaar oud is (dat is best veel!) heeft ons hiermee veel geholpen.

 

Le Surmatelas Bonsoirs

 

Ik ontdek de Bonsoirs matrastopper >

 

Onze 4 ultra-resistente elastieken zodat je matrastopper 's nachts goed op zijn plaats blijft zitten, een zeer zachte en down proof* tijk van puur gekamd katoen, stiksels die zorgen voor een homogene verdeling van de dons, eigentijdse en gewilde afwerkingen ... Genoeg om je nachten te transformeren zonder je veren te verliezen!

*de perfecte afwerking waardoor je matrastopper geen veren meer verliest!

 

Matrastopper Bonsoirs


Ik verander mijn nachten >