bonsoirs-choisir-oreiller-1

STAP 1

NATUURLIJK OF SYNTHETISCH?

Kies voor het 100% Natuurlijke Hoofdkussen voor maximaal comfort en veerkracht. Onze veren en donzen kussens gaan ook langer mee.


Geef de voorkeur aan ons premium Synthetische Hoofdkussen als je op zoek bent naar evenveel volume en zachtheid, maar met gemakkelijker onderhoud omdat het in de machine gewassen kan worden.

IK VERVANG MIJN HOOFDKUSSEN
bonsoirs-choisir-oreiller-2

STAP 2

ULTRAZACHTE, ZACHT, HARD OF MIDDELHARD?


Het ultrazachte kussen: het nec plus ultra voor slapers die op zoek zijn naar onvergelijkbare zachtheid en molligheid. De maxi omhullende zijde maakt het de ideale metgezel als je op je buik slaapt. Alleen verkrijgbaar op het 100% natuurlijke kussen.


Het zachte hoofdkussen: perfect als je op je buik slaapt of voor een zachte ondersteuning. Beschikbaar voor het 100% Natuurlijke Hoofdkussen en het Synthetische Hoofdkussen.


Het middelharde hoofdkussen: de favoriet rug- of zijslapers. Alleen beschikbaar voor het 100% natuurlijke hoofdkussen.


Het harde kussen: biedt belangrijke ondersteuning voor de nek, perfect als je op je rug slaapt of als je een gevoel van stevigheid en veerkracht zoekt. Beschikbaar voor het 100% Natuurlijke Hoofdkussen en het Synthetische Hoofdkussen.

IK VERVANG MIJN HOOFDKUSSEN
bonsoirs-choisir-oreiller-3

STAP 3

RECHTHOEK OF VIERKANT?

Rechthoekig hoofdkussen: perfect voor als je snel last hebt van nekpijn, want het zorgt ervoor dat je je schouders goed tegen het kussen kunt plaatsen en er niet op, ongeacht je slaaphouding.


Vierkant hoofdkussen: geschikt voor alle slaaphoudingen. Ideaal als je graag leest in bed, want het geeft je rug de perfecte ondersteuning.


Breng je veel tijd in bed door? Bekijk dan onze Maxi Kussens!

IK VERVANG MIJN HOOFDKUSSEN

WAT JE OOK KIEST ...

JE MAAKT VAST DE JUISTE KEUZE!

Al onze kussens zijn ontworpen om lang mee te gaan dankzij hun zorgvuldige afwerking: we werken samen met Franse ateliers met meer dan 100 jaar ervaring op dit gebied.


Maar als je toch nog twijfelt, zijn we er om je te helpen!

bonsoirs-choisir-oreiller-literie

BEKIJK AL ONS BEDDENGOED

Ontdekken