Heb je ook zo'n genoeg van onmogelijk te verwijderen vettige vlekken op je lakens?

Bonsoirs geeft je de beste tips om je beddengoed weer zo goed als nieuw te krijgen! 

Waar komen vettige vlekken vandaan? 

Om vlekken goed te behandelen, is het belangrijk om te weten waar ze vandaan komen. Ze kunnen komen van zweetvlekken, hydraterende crèmes, maskers of haaroliën. Zelfs toast met boter voor de fans van ontbijt op bed! Hoe nieuwer een vlek is, hoe makkelijker het is om te verwijderen. Dus onderneem snel actie!

 

Linge de lit Bonsoirs

 

Oplossing 01. Witte azijn en zuiveringszout voor zweetvlekken


Voor zweetvlekken hebben we twee wonderproducten voor je! Allereerst kun je witte azijn gebruiken. Breng een beetje azijn op de vlek aan, laat het ongeveer 15 minuten rusten en was het dan zoals gewoonlijk in de wasmachine. De tweede optie is zuiveringszout, breng een beetje aan op de vlek, laat het 15-20 minuten intrekken. Gooi het in de machine, en het komt er zo goed als nieuw uit! 


Linge de lit Bonsoirs

Ik ontdek het Bonsoirs beddengoed >


Oplossing 02. Terre de sommières voor vlekken van crèmes en maskeroliën   

Voor vlekken van crèmes en oliën van maskers kun je het product Terre de sommières gebruiken. Breng het direct aan op de vlek, laat het ongeveer 1 uur rusten en wrijf dan het product met een lepel goed in. Hop! In de wasmachine. Je zal tevreden zijn met het resultaat! 

Linge de lit Bonsoirs

Ik ontdek het Bonsoirs beddengoed >

 

Oplossing 03. Marseille zeep voor botervlekken

Laatste tip, voor botervlekken gebruiken we de oude truc met Marseille zeep die ook de dag van vandaag nog zeer effectief werkt! Wrijf de zeep direct op het laken, spoel het af met lauw water, en voilà!

 

Linge de lit Bonsoirs

 

Ik ontdek het Bonsoirs beddengoed >